Bloggen            Lenker            SEO            Bilder         Eksempler    


Bestill Briljante Gloser - BG Tekst er her for deg!

Trenger du eller din bedrift innhold til sidene på nett, da kan det være smart å velge en innholdsprodusent. Velg Briljante Gloser, aka BG Tekst, for å komme i gang. BG Tekst med briljantegloser er første steg til din suksess! Bestill Briljantegloser her eller via nettsiden bg-tekst.no, og du får et uforpliktende tilbud direkte!

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


BG Tekst har holdt på siden Februar 2017. Siden den gang har BG Tekst vokst til å bli en aktør som brukes på mange nettsider innenfor digital markedsføring, enten det er bedrifter eller private. Det kan være for å jobbe med søkemotorer, affiliatemarkedet eller selge egne produkter og tjenester.

In search for English to Norsk content? Get an exclusive offer!

BG Tekst sine tjenester

Her får du salgsfremmende artikler og blogginnlegg slik du selv vil ha det. Har du ikke kjennskap til hvordan å lykkes, kan BG Tekst bygge opp innholdet med tanke på rangering på søkesidene. På den måten blir du enklere sett og vurdert.

BG Tekst kan også legge til bilder (fra nettsider som formidler gratis bilder, illustrasjoner m.m) og interne og eksterne lenker. Med egen konto på Canva m.fl, så vil BG Tekst hente ut bildene slik at de øker nettsidens potensiale.

Prisene for innhold hos BG Tekst sine tekster starter på 0,35kr/ord for ren tekst, noe som er veldig gunstig i forhold til mange andre aktører innenfor digital markedsføring. Prisene øker noe dersom leveringsfristen er lav. Bilder og lenker øker prisen noe.

Enten du har en bloggside, en nettbutikk eller ser etter akademiske artikler, så har BG Tekst innholdet du trenger!

Send inn din e-post og bestilling for å få en 500 ords artikkel gratis med på kjøpet!